Content writing

Content writing și copywriting pentru începători, intermediari și avansați. Noutăți din content marketing și ghiduri practice despre cum poți scrie mai bine.

Alte anunțuri de angajare savuroase din content writing

Aho, aho, copii și frați, bine v-am regăsit după câteva săptămâni de absență neanunțată (dar motivată, promit).
Dacă v-a fost dor de mine, să știți că și mie de voi – aniversăm împreună un an de blog, mulțumesc mult că mi-ați fost alături la fiecare frustrare și tastatură aruncată pe geam. În onoarea fericitului eveniment și, tocmai pentru că țin la voi, am decis să inaugurăm luna aprilie cu râsete plângăcioase și plânsete pline de râs.

6 întrebări și răspunsuri despre content writing

Salut. Sper că ți-ai început săptămâna în forță. O să bănuiesc sincer că răspunsul e da, din moment ce te afli aici, pe acest minunat blog. Self-flattering aside, bine ai revenit.

Data trecută am dezbătut cele mai frecvente întrebări despre copywriting pe care le aveți atât voi, cititorii acestui blog, cât și toți oamenii pasionați de scris la început de drum. De data aceasta, am zis să continuăm tema articolului precedent și să vorbim despre alți „magicieni” ai scrisului din online – content writerii sau editorii de conținut.

Cum găsesc idei de articole pentru blog?

Fie că ai un blog personal sau de nișă, fie că te ocupi de partea de conținut pentru blogul unui anumit brand sau chiar al unei persoane fizice, cu siguranță te-ai regăsit cel puțin o dată în următoarea situație:

Te-ai așezat confortabil la laptop, ți-ai pregătit cafeaua perfectă, ți-ai dezmorțit articulațiile dar, ce să vezi, când să începi să faci flotări cu creierul și să rupi tastele, realizezi că tot ce ai este o pagină Word goală în față.

Tags:

Pagina 1 din 2

Cristina Tudose

Scriu conținut și asta îmi ocupă tot timpul.

Categorii

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți?

Te rog introdu adresa de mail