Opinii

Opinii, dezvoltare personală, motivație și comentarii sociale.

România pumnului în gură – lecții de la Carrefour România

Canonical url: https://cristinatudose.ro/opinii/scandal-carrefour-romania

Bună, dragii mei. Sper că sunteți bine acum, spre finalul unui an dezastruos. Nu am mai scris de foarte mult timp un articol, însă acest subiect recent care se perindă prea puțin prin mass-media se cere abordat și analizat, deși nu face parte din tematica obișnuită a blogului.

Probabil ați auzit cu toții ce s-a întâmplat într-un magazin Carrefour din România, fie de pe Facebook, fie din alte surse online, din moment ce știrile mainstream cam tac din gură pe acest subiect. Pe scurt, o tânără de etnie romă a fost bătută de niște agenți de securitate pentru că intrase cu produse din alt magazin în Carrefourul din Brașov, de pe Calea București, și nu mai avea bonul fiscal pentru a putea dovedi că nu a furat. Știrea integrală o găsiți aici.

Cum să treci de la a vrea la a face – dezvoltare personală fără bullshit

Canonical url: https://cristinatudose.ro/opinii/cum-sa-treci-de-la-a-vrea-la-a-face

Bine v-am regăsit în această frumoasă zi de marți. Dacă citiți acest articol de la muncă, fără chef de viață, obosiți și încercănați, sper că vă va ajuta să evadați măcar pentru 5 minute din banalul cotidian, să reflectați sau poate măcar să schițați un zâmbet.

Astăzi vă întâmpin cu un material oarecum diferit față de tematica obișnuită a blogului – cum trecem de la a vrea la a face când întâmpinăm foarte multe blocaje, de la clasica și mult-iubita lene la lipsa de motivație.