Copywriting

Content writing și copywriting pentru începători, intermediari și avansați. Noutăți din content marketing și ghiduri practice despre cum poți scrie mai bine.

ascrie pe gratis

Salut, onorați și onorabili cititori. Astăzi vă înfior sau vă delectez, după caz, cu un articol grandios, demn de Săptămâna Mare în care ne aflăm, cules de printre cozonaci, ouă roșii și promisiuni false de tipul “cu ocazia acestei Sfinte Sărbători, voi fi un om mai bun.”

Dacă ai activat până acum în domeniul conținutului, la orice nivel – redactor online, ghostwriter, content writer/copywriter, marketer, scriitor articole de blog, jurnalist specializat pe o anumită nișă, cu siguranță cunoști cea mai des întâlnită și totuși persistentă țeapă care ne afectează pe toți, de la mic la mare – scrisul pe gratis.

6 întrebări și răspunsuri despre copywriting

Bine ați revenit, dragilor. Sper că aveți o zi superbă în ciuda norilor și frigului de afară.

Astăzi povestim din nou despre copywriting, pentru că putem și pentru că vrem. Dacă ești nou și nu prea știi cu ce se mănâncă acest subiect, aruncă un ochi și pe acest text.

Ca să încheiem luna februarie cum se cuvine, vă invit la un scurt Q&A despre copywriting. În cele ce urmează voi răspunde la cele mai frecvente întrebări despre copywriting pe care le primesc de la începători și intermediari pasionați de scris, advertiseri, oameni de marketing, PR&comunicare etc.

Cele mai frecvente greșeli din copywriting-ul online

Pe acest blog discutăm destul de des despre exemple mișto de copywriting – texte strălucite, afișe publicitare inspirate, concepte creative transmise succint, dar cu impact. Mai mult decât atât, internetul este plin de articole introductive, fie scrise de mine, fie de alți copywriteri/content writeri/freelance writeri care te învață cum să scrii mai bine.

Nu zice nimeni că nu este relevant să știi toate acestea. Însă, cred că este la fel de important să vorbim și despre exemple de „Așa Nu” din copywriting, despre ceea ce trebuie să eviți dacă vrei să fii luat în serios ca scriitor sau ca profesionist pe nișa ta.

Cum aleg un nume de blog?

Pagina 1 din 2

Cristina Tudose

Scriu conținut și asta îmi ocupă tot timpul.

Categorii

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți?

Te rog introdu adresa de mail